Ingatlan adásvétel workshop

Szeretné elkerülni a lakásvásárlás buktatóit vagy végre eladni
a lakását, méghozzá
valós, piaci áron?

Netán biztos passzív jövedelmet nyújtó ingatlanportfólió
összeállításán gondolkodik? 

Akkor épp itt az ideje, hogy a saját kezébe vegye az irányítást
és tudatos lépéseket tegyen a sikeres ingatlan adásvétel
érdekében. 

Az Ingatlan adásvétel workshop olyan tudást ad Önnek,
amivel az ingatlan eladást és vételt kockázatmentesen
bonyolíthatja le, megelőzve ezzel az akár több évtizedes
bosszúságot
vagy akár sok millió forintos veszteséget.

Miért érdemes képeznie magát az ingatlan adásvétel terén?

Az ingatlan adásvétel számos buktatót rejt magában.

A sok (tíz) milliós döntés súlya sokaknak nyomasztó lehet, hiszen egy rosszul megválasztott hitelkonstrukció súlyos terherré válhat. Ezzel legutóbb tömeges szinten a “deviza alapú”, azaz pontosabban a deviza nyilvántartású hiteleknél szembesült a lakosság.

A legtöbb ember életében 2-3 alkalommal fordul elő, hogy nagyobb értékű ingatlant vásárol, ezért sem a stresszhelyzethez nincs alkalma hozzászokni, sem gyakorlatot nem tud szerezni.

Aki nem készül fel, azt könnyen csőbe lehet húzni.

A nem megfelelő lakóközösség vagy társasház, egy rejtett műszaki hiba vagy egyéb, előre nem látható körülmények több évtizedes bosszúságot vagy akár több millió forintos veszteséget is jelenthetnek.

Ugye Ön sem akar állandó stresszben élni, évtizedekre pénzügyi csapdába kerülni vagy elkótyavetyélni a családi örökséget, nehezen megszerzett megtakarítását, vagy egy életre eladósodni?

Nincs könnyű helyzetben, mert még az ideális méretű és elrendezésű lakás vagy ház megtalása sem garancia a nyugodt és problémamentes otthon megteremtésére vagy a kockázatmentes ingatlanbefektetésre. Ahogy egy tapasztalt ingatlanosnak adott értékesítési megbízás sem feltétlenül jelenti azt, hogy Ön biztosan jól jön ki az üzletből. 

Akár az eladói, akár a vásárlói oldalon áll, ha nyugodtan és anyagi veszteség nélkül szeretné lebonyolítani az üzletet, pontosan tisztában kell lennie:

 • az Önt érintő piaci helyzettel és körülményekkel,
 • a leggyakoribb ingatlanos, eladói és vevői trükkökkel,
 • az adott ingatlannal, annak használatbavételét, illetve hasznosítását befolyásoló kulcsfontosságú paraméterekkel.

Az Ingatlan adásvétel workshopon köntörfalazás nélkül beszélünk az Ön szemszögéből releváns ingatlanpiaci tényekről, buktatókról és lehetőségekről, hogy Ön biztos alapot kapjon tervei sikeres megvalósításához.

Már csak egy lépésre van attól, hogy elkerülje a leggyakoribb, komoly anyagi veszteséggel járó ingatlan adásvételi, illetve befektetési hibákat. Biztosítsa be a helyét az Ingatlan adásvétel workshopon még ma!>>>

Mit veszít, ha nem jön el a workshopra?

Örökölt egy nagyobb összeget vagy az évek során gondosan összegyűjtött megtakarítását szeretné befektetni? Nos, akkor bizonyára abban egyetértünk, hogy Ön akkor jár a legjobban, ha a rendelkezésre álló pénzt értékálló vagy értéknövelő módon fekteti be.

Ha ugyanis nem így tesz és egy olyan lakást vásárol, amit:

 • ahol lehetetlen nyugodtan élni,
 • nem tud jövedelmezően kiadni,
 • csak előre nem látott hibák miatt több millió forintos felújítással tud lakhatóvá tenni,
 • váratlan társasházi célbefizetéssel hozzák lehetetlen helyzetbe,
 • a felújítás után is csak áron alul tud eladni,
 • sokkal olcsóbban is megszerezhet, mint a kínálati ár, de erről nem tud, akkor Ön valószínűleg rossz üzletet fog kötni. 

Egy rosszul megválasztott hitelkonstrukció, egy előre nem látható műszaki hiba, egy túl hangos vagy agresszív szomszéd évekre vagy évtizedekre pokollá teheti az Ön életét. De akkor sincs jobb helyzetben, ha a megvásárolt ingatlan olyan társasházban van, amely tetemes közüzemi vagy egyéb tartozásai, peres ügyei, vagy leromlott műszaki állapota miatt extra terheket fog jelenteni.

Ön látott vagy kért már 0-ás igazolást az eladótól? Sokba kerülhet, ha nem teszi. Már csak ezért is érdemes tudatosan felkészülni az ingatlanvásárlásra. Ha ugyanis felkészül minden egyes trükkre és buktatóra, Ön jön ki győztesen az ügyből!

Van már társasházi ingatlana és nincsenek ilyen problémák?

Két lehetőség van. Ön vagy nagyon szerencsés, vagy még nem tud róla, hogy kisebb vagy nagyobb időzített bomba ketyeg ön alatt.

Én nem voltam ilyen szerencsés korábban, ezért pontosan tudom, hogy milyen fájdalmas és mekkora anyagi veszteséggel jár beleesni az ingatlanpiaci csapdákba, emiatt milliókat vesztettem

Mára már tudom, hogy ezek a költséges és rengeteg bosszúsággal járó hibák, elkerülhetőek. Érdemes nem a saját, hanem mások hibáján okulva, felkészült, előrelátó és alaposan átgondolt döntéseket hozni.

A worksopon való részvétel megalapozza a tudást, amit kiegészítheti személyes tanácsadás, a szakértők bevonása és az adott ingatlanok célzott vizsgálata. Ez a legeredményesebb módszer arra, hogy Ön egészen biztosan nyerjen és ne veszítsen az ingatlan üzleten.

Az Ingatlan adásvétel workshopon való részvétellel olyan ismereteket sajátíthat el, amelyekkel képes lesz kiszűrni a nem megfelelő ingatlanokat és a fókuszt kizárólag az Ön számára megfelelő, valóban értékes eladó lakásokra helyezni.

Mit nyújt Önnek az ingatlan adásvétel workshop?

Az Ingatlan adásvétel workshop tudásanyagának birtokában Ön:

 • képes lesz felismerni a kihagyhatatlan lehetőségeket és elkerülni a több millió forintos veszteséget jelentő ingatlanpiaci buktatókat,
 • biztos alapokkal vághat bele a megfelelő otthon vagy akár a teljes megélhetést biztosító ingatlan portfólió összeállításába,
 • bőséges információkat kap bármilyen ingatlanügylettel (felújítási projekt megszervezése, rövid távú kiadás, műszaki állapotfelmérés, home staging, ingatlan fotózás és ingatlanközvetítés) kapcsolatos üzleti tervei megvalósításához,
 • megtanulja a sikeres áralku elérésének titkát,
 • bármilyen ingatlannal kapcsolatban képes lesz objektív döntést hozni arról, hogy Önnek megéri-e befektetni a pénzét vagy sem.

Szerezze meg a tudást, amivel nem lesz többé ingoványos talaj az ingatlan adásvétel, illetve befektetés!

Időpont és részletek

Első otthona megvásárlása, ingatlan portfóliója bővítése előtt áll, vagy épp eladná otthonát? Esetleg szeretne elmerülni a lakásfelújítás vagy a rövid távú lakáskiadás aktuális tudnivalóiban? 

Bármi is érdekelje, csak akkor tud megfelelő mennyiségű információval gazdagodni a témában, ha az előadás és a szakértői konzultáció kiscsoportos, és az Önnek megfelelő tematika szerint zajlik.

Éppen ezért a csoportokat minden esetben az érdeklődési köröknek megfelelően állítjuk össze, ami egyben azt is jelenti, hogy nem indítunk csoportokat előre meghirdetett, fix időpontokban.

Az ingatlan adásvétel workshopokat keddenként és szombatonként 10:00–15 óra között tartjuk. Pontos dátumot a jelentkezés elküldése után tudunk egyeztetni.

Ingatlanpiaci alapok

Hogy induljon el, és hogyan érjen el 10 év alatt a passzív jövedelemből való megélhetésig?Sajátítsa el az ingatlan befektetés legfontosabb szempontjait és különböztesse meg az értékes ingatlanokat az Ön számára értéktelenektől.

Lakásvásárlás és eladás okosan

Milyen buktatókra figyeljen lakásvásárláskor? Hogy készítse fel úgy az ingatlanát az eladásra, hogy a legtöbbet hozza ki belőle? Milyen dokumentumokat kérjen az eladótól? Ismerje meg a szempontokat, amelyek szerint informálódhat a lakásról, a társasházról, a lakóközösségről és a közös képviselőről.

Tematikus haladó csoport

Szakértői ingatlanpiaci tapasztalatok, befektetői kapcsolatépítési lehetőséggel. Minden egy helyen, amit egy értékes ingatlanpiaci portfólió kialakításához szükséges lehet. Tudja meg, hogy jöhet ki győztesen az áralkúból és ismerje meg a sikerorientált ingatlanbefektetési szemlélet alapjait a tapasztalt szakértőktől.

100%-os elégedettségi garancia

Igen, jól olvasta: a garanciánk 100%-os, mert bízunk annyira a tudásunkban, hogy megkönnyítsük a döntést. Ha ugyanis Ön részt vesz a workshopon, és az első 2 óra után úgy gondolja, hogy nem kapott olyan értékes információkat, amik miatt megéri a teljes részvételi díjat kifizetnie, és ezt az ebédszünetben jelzi nekünk, még aznap visszautaljuk a teljes részvételi díjat.

MENNYIBE KERÜL?

Az Ingatlan adásvétel workshop eredeti ára: 90.000 Ft. Aki egy 40 millió forintos lakást készül vásárolni és ennek kb. 444-ed részét sokallja a tudás megszerzésére, akkor még nem mérte fel a döntés súlyát, amit épp készül meghozni.

Ez körülbelül olyan, mintha egy 150.000 Ft-os mobiltelefon megvásárlása előtt sajnálná egyetlen BKV vonaljegy árát arra, hogy elmenjen egy üzletbe, ahol kézbe veheti és választ kaphat kérdéseire egy eladótól.

Meghívott szakértőink tanácsai már önmagukban ennél többe kerülnének személyes tanácsadás formájában.

Én azonban elkötelezett vagyok amellett, hogy minél több ember részére elérhetővé tegyem azt a tudásanyagot, amivel elkerülhetőek az ingatlanpiaci buktatók és az elhibázott döntések miatti súlyos anyagi veszteségek. Ezért csökkentettem a részvételi díjat 45.000 Ft-ra.

Tehát, Ön most mindössze 45.000 Ft-ért tehet szert a tudásra, amellyel akár több millió forintot is nyerhet egy-egy ingatlan ügyleten. Jól hangzik, ugye? De tudom még fokozni!

Ha ugyanis Ön szeretné felfrissíteni a tudását, az ismétlés 50%-os kedvezménnyel elérhető. 

A további (haladó) workshopokra pedig 20% kedvezményt biztosítunk.

Szeretné elkerülni az áron aluli ingatlan értékesítést vagy a túlárazott vásárlást, az akár milliókat érő hibákat és az időveszteséget, amit egy rossz befektetés vagy egy jelentéktelennek tűnő információ hiánya okozhat? Ha a válasz igen, akkor jelentkezzen az Ingatlan adásvétel workshopra még ma!>>>

Szeretnék részt venni az egyik workshopon

Amennyiben érdekelné bármelyik workshop, kérem az alábbi űrlapon jelezze nekünk és e-mailen tájékoztatni fogjuk a további részletekről.

Az űrlap kitöltése fizetési kötelezettséget nem von maga után.

Továbbá ajánlom a díjmentesen megtekinthető videóimat es YouTube csatornámat!

Kérdezzen bátran, örömmel állok rendelkezésére!