INGATLAN-ADÁSVÉTELI TANÁCSADÁS ÉS TÁRSASHÁZKEZELÉS,
TULAJDONOSI SZEMLÉLETTEL ÉS SZAKÉRTŐI TUDÁSSAL

A társasház szakszerű kezelése, a menedzsment profi működése és az átlátható pénzügyek együttesen teszik a társasházat élhetővé és szerethetővé a tulajdonosi közösség számára.

Négy munkatársammal folyamatosan azon dolgozunk, hogy az általunk kezelt társasházakban lévő lakások értékét megőrizzük, illetve azokat a környék legkeresettebb ingatlanjai közé emeljük.

Ha tehát Ön társasházi lakástulajdonos, illetve a közeljövőben egy társasházban szeretne lakást vásárolni vagy eladni, és az adásvételi szerződés aláírása előtt szeretné tisztázni a legfontosabb kérdéseket, forduljon hozzánk bizalommal!

Ki vagyok én?

Üdvözlöm, Szilber Szilvia társasházkezelő, társasházszakértő és ingatlantanácsadó vagyok.

A társasházkezelést a saját lakásomnak otthont adó társasházban kezdtem 2013-ban, és már az első évben örökre elköteleztem magam a társasházi ingatlanokkal kapcsolatos sokszínű tevékenység mellett.

Az OKJ Társasházkezelői tanfolyamon megszerzett elméleti tudásom az elmúlt években egyre több tapasztalattal gyarapodott a társasházak gördülékeny üzemeltetésével és a lakások ingatlanpiaci helyzetével kapcsolatban.

Egy társasház szemlézése és a vásárlás vagy eladás előtt álló ingatlanhoz kapcsolódó alapvető dokumentumok tanulmányozása után pontosan meg tudom mondani, hogy az adott lakás értékálló befektetés lesz-e, vagy sem.

Ezt a tudást Önnek is szívesen átadom egy tematikus workshop keretében.

Miben tudok segíteni?

Tulajdonosi szemlélettel és szakértői tudással kezelem a rám bízott társasházakat.

A társasházkezelés során minden esetben arra törekszem, hogy:

A tanácsadás és a workshopok során az a célom, hogy a tudásommal hozzásegítsem az ügyfeleimet ahhoz, hogy:

Nem tudok segíteni Önnek, ha:

A szolgáltatásom Önnek szól, amennyiben:

Műszaki és jogi kérdésekben forduljon bizalommal a Partnereimhez.

Ne feledje, a rossz menedzsment elértékteleníti az ingatlant. A jó menedzsment viszont olyan értéknövelő tényező, ami a környék legélhetőbb és legkeresettebb ingatlanai köze emelheti az Ön lakását vagy üzlethelyiségét is.

Üdvözlettel:
Szilber Szilvia
az Ön társasházszakértője